Welcome to Multi-Rotor UK. Please login or sign up.

Monday,July 13, 2020, 08:52:16

Login with username, password and session length

Shoutbox

sh0wtime:
08 Jul 2020 23:54:24
howdy
hoverfly:
08 Jul 2020 10:22:40
My mother did it, which explains the mental conditions of my sisters, its a genetic  thing. :D
Andy7:
07 Jul 2020 14:01:29
... I could ask how you knoiw this... but I would regret it.
hoverfly:
07 Jul 2020 11:53:34
Little known fact, if you push a runner bean seed up your nose the moisture will cause it to germinate, and expand.You wont get any beans though just  two black eyes. :o
Andy7:
04 Jul 2020 13:16:48
VIDEO or it didn't happen!! :) Nice going though, keep it up!
Bad Raven:
02 Jul 2020 19:46:48
 ~~
whoelseisbored (LiamHowe89):
02 Jul 2020 17:45:19
Sounds basic but I'm happy with it  :laugh:
whoelseisbored (LiamHowe89):
02 Jul 2020 17:45:05
Managed a split s :D
badger1:
28 Jun 2020 12:29:49
BF GPS Rescue mode configured - what could possibly go wrong?   :o
badger1:
27 Jun 2020 21:07:37
and can't make it back to where you take off from   :laugh:
Members
Stats
  • Total Posts: 199021
  • Total Topics: 20055
  • Online Today: 27
  • Online Ever: 530
  • (Tuesday,June 26, 2012, 08:34:46 )
Users Online
Users: 1
Guests: 27
Total: 28

Theme Changer





thumbnail

3d - Printworx

Printing 3d Forum

Help please, Naza not recognizing WIN 10

Started by voo2doo, Wednesday,July 10, 2019, 08:12:04

Previous topic - Next topic

voo2doo

I am having a world of trouble trying to connect my DJI Naza V2 to windows 10/ I have done all the driver signature deletes and watched Painless 360 videos on YouTube but can't get the FC to connect. I have loaded virtual COM ports but these symbols are coming up.
Ant help wold be appreciated.
Oh, I am also running in admin as well as normal mode.
Thanks in advance.
J



ched

My guess would be uninstall all the drivers and reboot then start again. Win10 is a right pain getting the naza drivers working. You are not alone having issues. So keep searching and trying different options.
I try :-)

Flyinegypt

Check out this thread/
https://www.multi-rotor.co.uk/index.php?topic=19166.0

It solved the problem for me when I had the same issue a few weeks ago.