Welcome to Multi-Rotor UK. Please login or sign up.

Friday,June 05, 2020, 17:08:27

Login with username, password and session length

Shoutbox

ched:
04 Jun 2020 17:27:04
Hello Six6siX
Six6siX:
03 Jun 2020 13:28:30
ooo... hello all
badger1:
02 Jun 2020 22:09:18
TBS Source One frame with 7" arms
badger1:
02 Jun 2020 22:09:02
my guess was bang on the number - just out on the units!
LiamHowe89:
02 Jun 2020 21:48:33
Just a bit out from your initial guess then  :laugh: What kind of frame do you fly with?
badger1:
02 Jun 2020 18:52:22
shoutbox doesn't like ampersands for some reason
badger1:
02 Jun 2020 18:51:54
and it was more like a 100m fall  :o
badger1:
02 Jun 2020 18:50:36
lol - checked my logging
badger1:
02 Jun 2020 11:52:29
@Liam - no, absolutely fine.  had another couple of flights with it afterwards -  :laugh:
LiamHowe89:
01 Jun 2020 21:23:22
Ouch! Any breakages?
Members
Stats
  • Total Posts: 198591
  • Total Topics: 20021
  • Online Today: 25
  • Online Ever: 530
  • (Tuesday,June 26, 2012, 08:34:46 )
Users Online
Users: 0
Guests: 19
Total: 19

Theme Changer





thumbnail

3d - Printworx

Printing 3d Forum

Inav problems

Started by hoverfly, Wednesday,March 14, 2018, 13:18:38

Previous topic - Next topic

hoverfly

@ Wyntrblue.
board is
Matek F405-CTR AIO Flight Controller,  with  inav_1.9.0_MATEKF405-RC1.hex this one was advised by Hobbyrc after i was unable to load the ones on the Inav  config.

The second one that loads but is not suitable is..inav_1.8.0_MATEKF405.hex This one is recommend by Matek.
I had another look this morning but the deeper i look i suspect a bug. :cry

Reptile folder , alien 500 , F/ Shark Attitudes,
 .Tarot 650, Air-rio Kinetic.. DX9  Various wings and planks.. Taranis x9D+..Mavic..Armattan.. Chameleion...
Massive over draught.....

Wyntrblue


hoverfly

Wednesday,March 14, 2018, 17:04:02 #2 Last Edit: Wednesday,March 14, 2018, 17:07:32 by hoverfly
That was the one that Hobbyrc recommended. it had the least problems.Everything looking good but not arming.
Motor test was ok , only indication of problem apart from not arming was when i set the failsafe to a switch it worked in the mode tab but is i navigated away it turned off again,  in the instructions it states that if there is a conflict with a setting it will cancel it., for example using same port for two functions.. the more i look at it i suspect a bug. all the previous boards have worked well. :shrug:

Edit when i loaded the second firmware when i tried to calibrate it only did level the six position  calibration window didn't  appear.
Reptile folder , alien 500 , F/ Shark Attitudes,
 .Tarot 650, Air-rio Kinetic.. DX9  Various wings and planks.. Taranis x9D+..Mavic..Armattan.. Chameleion...
Massive over draught.....