Welcome to Multi-Rotor UK. Please login or sign up.

Saturday,December 14, 2019, 04:46:24

Login with username, password and session length

Shoutbox

Bad Raven:
02 Dec 2019 20:03:50
Only if the battery is fully charged, leak a few volts and it'll be fine.......
Andy7:
02 Dec 2019 17:19:55
If yo fly a Mavic Mini and get over a gramme of mud on it, do you have to register it?  :rofl:
hoverfly:
02 Dec 2019 08:38:56
Not a problem i've had a body mod, I think of Jean Harlow naked on a trampoline  and the new antenna  extends automatically..   :whistling:
Andy7:
29 Nov 2019 17:17:37
That'll play hell with your FPV signal. :rofl:
hoverfly:
29 Nov 2019 17:10:20
Won't get me i'm wearing my tin foil hat... :wack0
Andy7:
29 Nov 2019 14:19:03
Because GOVERNMENT SPY DRONES are watching us! :frantic:
hoverfly:
29 Nov 2019 11:41:22
BBC News this am ..only 50% of people have registered  for the  CAA  scheme.. If people haven't registered  how do they know it's 50%.. :shrug:
ched:
28 Nov 2019 20:16:14
Very very quiet. I am missing chatting :-( Must be the weather....
Gaza07:
25 Nov 2019 08:28:26
Forums very quiet  :shrug:
ched:
18 Oct 2019 11:25:16
Sounds good yama. Would love to see some images. 3d models sound cool too
Members
Stats
  • Total Posts: 197223
  • Total Topics: 19889
  • Online Today: 55
  • Online Ever: 530
  • (Tuesday,June 26, 2012, 08:34:46 )
Users Online
Users: 0
Guests: 31
Total: 31

Theme Changer





thumbnail

3d - Printworx

Printing 3d Forum

CC3D Not Connecting on Win 8.1 & Win 10 machines

Started by Paul-H, Wednesday,January 20, 2016, 13:49:57

Previous topic - Next topic

Paul-H

Hi all

Got a bit of an odd problem I need help with

I am new to CC3D and only got my first Board a couple of weeks ago, I installed OpenPilot on my Decktop PC running Windows 8.1 and all worked well for a few days, then suddenly it stopped working, the board connects but the signal display at the bottom of the screen only shows one segment so no communication. I tried un installing and re installing but nothing worked.  It was at this point I decided to update that PC to Windows 10 and as soon as that was done the CC3D was again recognised, but again only for a few days.

In desperation I have dug out an old Laptop that is running Windows XP and so far all is running well, but I would like to get this working on my PC as its much faster.

Anyone got any ideas as to why OpenPilot has stopped communicating with my CC3D board.

In desperation I have also tried LiebrePilot, BaseFlight and CleanFlght and get the same result..

Thanks for any help with this

Paul