Welcome to Multi-Rotor UK. Please login or sign up.

Monday,February 17, 2020, 06:55:46

Login with username, password and session length

Shoutbox

Andy777:
14 Feb 2020 16:14:59
Hi there. Im new. Having problems with my tarot landing gear. Its plugged into ch7 on futaba receiver. When i flick switch on transmitter i can hear a faint click on both legs but no movement. My flight controller is a mini px4 with no aux out terminals.
sh0wtime:
09 Feb 2020 16:57:32
and another :smiley:
Gaza07:
09 Feb 2020 10:22:04
Time for a new shoutbox post   ;)
Rares Gosav:
17 Jan 2020 17:44:22
Hi guys and happy new year!!!
ched:
01 Jan 2020 00:12:50
Happy new year everyone, happy flying.  :beer2: :beer2:
Gaza07:
31 Dec 2019 17:06:13
Happy new year all hope 2020 is a cracking year for you  :beer2:
ched:
25 Dec 2019 00:00:49
Happy Christmas to everyone.
apollo7:
24 Dec 2019 13:50:56
Seasons greetings to all on this forum have a good one ;)
ched:
21 Dec 2019 17:58:42
Have a great time DB. Look forward your projects in 2020.  :beer2:
hoverfly:
21 Dec 2019 16:59:17
Have a good one D.B. ~~ :beer2: :beer2: :beer2:
Members
  • Total Members: 8098
  • Latest: S7ewie
Stats
  • Total Posts: 197680
  • Total Topics: 19953
  • Online Today: 25
  • Online Ever: 530
  • (Tuesday,June 26, 2012, 08:34:46 )
Users Online
Users: 0
Guests: 22
Total: 22

Theme Changer





thumbnail

3d - Printworx

Printing 3d Forum

Bluetooth connection issues

Started by arturios, Tuesday,January 20, 2015, 20:37:34

Previous topic - Next topic

arturios

I';ve got a bluetooth (BT) module attached to my cc3d.  I have successfully paired it with my laptop and the red light stopped flashing and gone steady. The problem I am facing, is that I cannot get the Bluetooth module to receive or transmit data. I am currently running the 14.10 firmware on the cc3d. Tried removing the USB cable and power cycling but no luck so far  :banghead: Would I need to restart GCS too? Anyone got any ideas?

Thanks in advance

flybywire

Hi mate, is your baud rate equal on both? (9600).  I';ve got one myself, but never used in anger, but did have a poke around at the time.

http://forums.openpilot.org/topic/32162-bluetooth-pairing-red-light-on-but-no-telemetry/
Blog: http://ajwillis303.wix.com/stuff
The spiritual home of fpv large
Keep it emax, capiche?
Hardware? sure, I got hardware!

arturios

Think mine is set to 5600 or something like that. I';m using my mac to connect but on my debian lappy at the mo.

arturios


flybywire

Have a read of at that wiki, it depends on how your setup is configured and to the baud rate to use with your hardware, you may have to try some of the combo';s mentioned into your GCS.
Blog: http://ajwillis303.wix.com/stuff
The spiritual home of fpv large
Keep it emax, capiche?
Hardware? sure, I got hardware!

arturios

Ok, now I';m fed up with this bluetooth thing, brain fry!!!!

This is the Hardware setup on OP:

[attachimg=1]

I have followed the Terminal config from the wiki disconnected the USB etc etc and still nothing. Only a steady red light  :banghead:

Getting to the point where I might just rip it off the quad and have done with it.

tupoar

Try setting the baudrate to

Baudrate : 115200
A new way of buying and selling RC Gear.

www.rcmungo.com

Craft: RE Decker 180, RE X1, HK Thorax, Hubsan X4, Q4
FC: Naze32, Flip32, Sparky, CC3D, SP Racing F3
VRX: RCD T-Box - 40 Channel Diversity

arturios

Quote from: tupoar on Wednesday,January 21, 2015, 16:25:12
Try setting the baudrate to

Baudrate : 115200


GET IN ::). I already did that but its working now, although it keeps dropping out every now and then - maybe a refresh rate who knows. Going to try connecting to my Tab3 and see how it goes. cheers bro  ::)  :beer2:

tupoar

We';ll need to change the baud rate back down to stop the drop outs. It needs an adapter (which i happen to have ::) )
A new way of buying and selling RC Gear.

www.rcmungo.com

Craft: RE Decker 180, RE X1, HK Thorax, Hubsan X4, Q4
FC: Naze32, Flip32, Sparky, CC3D, SP Racing F3
VRX: RCD T-Box - 40 Channel Diversity

arturios


arturios

I can confirm that the Android app is quite simply.... A waste of time! And from the comments on Google Play - dont bother! Seems there';s a bit of issue not only with the app but also the different teams of coders  :whistling: