Welcome to Multi-Rotor UK. Please login or sign up.

Saturday,August 24, 2019, 03:16:14

Login with username, password and session length

Shoutbox

Gaza07:
23 Aug 2019 19:26:42
I agree it does look a lot better for some reasom SMF shorten any recent posts display  :rolleyes:
Andy7:
23 Aug 2019 10:29:15
Nice! Looks loads better.  :beer2:
Gaza07:
22 Aug 2019 22:47:32
Sorted mate  ~~
Andy7:
22 Aug 2019 10:27:36
Sure. But basically, all the subjects are getting cut off.
Gaza07:
21 Aug 2019 18:14:54
Can you pm me a screen shot of what you mean
Andy7:
21 Aug 2019 12:15:41
Gaza - can you make the subject line section in the forum topic list wider? It's cutting off the subject field really short.
Andy7:
19 Aug 2019 09:14:20
Good for you!  ~~
DarkButterfly:
18 Aug 2019 19:13:57
Had another negative encounter, it's been a few years since the last one, just an uneducated ******, going on about drones being illegal yada yada yada.    :-/
Still that didn't spoil my flying time, had an absolute blast  ~~
Gaza07:
07 Aug 2019 19:52:01
ooooh mrs jones  :D
hoverfly:
30 Jul 2019 15:26:34
D.B. you tightwad.. :cool:
Members
  • Total Members: 8066
  • Latest: badger1
Stats
  • Total Posts: 196581
  • Total Topics: 19804
  • Online Today: 62
  • Online Ever: 530
  • (Tuesday,June 26, 2012, 08:34:46 )
Users Online
Users: 0
Guests: 32
Total: 32

Theme Changer





3d - Printworx

Printing 3d Forum

Crius AIOP v2

Started by brandnick, Wednesday,January 16, 2013, 23:13:00

Previous topic - Next topic

brandnick

Here goes,

Just received a Crius AIOP v2 board from rctimer, but I am having some trouble with the config

I was able to compile and upload the to the board (megapirateNG2.8R3). The only change i made to the firmware was the sonar board from V1 to V2 as everything else seem to be correct.

I calibrated the esc';s everything is fine. However the problem starts when I arm the board and move the throttle stick it takes about 70% to get the motors moving.

I know it';s has something to do with the firmware because I was able to upload the aeroquad 3.1 firmware and it didn';t  require 70% throttle to get the motors to move.

Please can some explain or help me on the one

Thanks in advance

Jumpy07

Did you calibrate the radio using Mission Planner ?

BNUC-S Pilot with PfCo /PFAW.
UAQ / CAA PfCo Instructor / Flight Assessor

"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing"

brandnick

Yes I used the mission planner

brandnick

Found the problem
I using simonk 30a esc';s which requires that you calibrate the esc individually via the receiver and not through the flight board.

Working perfectly now

Gaza07

Pleased to hear you solved your problem, thanks for letting us know how you solved it I';m sure the information will be helpful to others  ~~

Quote from: brandnick on Wednesday,January 23, 2013, 03:22:08
Found the problem
I using simonk 30a esc';s which requires that you calibrate the esc individually via the receiver and not through the flight board.

Working perfectly now