User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

MultiRotorUK ShoutBox

Refresh History
  • Gav: classic shape bike
    Today at 13:35:22
  • Gav: lol
    Today at 13:35:14
  • Bad Raven: Lots written about it, inc it being called the "Allegro on two wheels", but mine was well made, quiet, handled well, was bullet proof reliable, never failing to start first kick, etc.
    Today at 12:27:10
  • hoverfly: As I remember it was famous/notorious for its chicken poop welds.. :laugh:
    February 24, 2018, 21:05:05
  • Bad Raven: Honda had this belkief if they stripped all non-essentials off thay could compete against the 2 Strokes..... some chance!!  It was a commuter bike for the 4 miles each way I did four times a day.
    February 24, 2018, 18:10:37
  • Bad Raven: Try again... [link]
    February 24, 2018, 18:07:48
  • Bad Raven: [link]
    February 24, 2018, 18:02:35
  • Gav: got a pic?
    February 24, 2018, 17:47:40
  • Bad Raven: I have a 76 Honda CJ250T, 18k miles, it was a stripped down model without electric start, 2 into 1 exhaust, all weight saving.
    February 22, 2018, 17:29:21
  • hoverfly: My nephew picked up a 250 fleet star in super condition for £800.. He loves riding it around the Fens as the only hills are moles...
    February 22, 2018, 16:27:42
  • hoverfly: Sadly no, but when I go into.  fantasy  mode I trawl the net for a restoration  project..
    February 22, 2018, 16:11:12
  • Gav: you got a bike now hover?
    February 22, 2018, 14:57:59
  • hoverfly: That's a long weeee Slayer,   cystitis,???
    February 21, 2018, 20:34:31
  • Slayer23: feeling better now lol
    February 21, 2018, 19:03:35
  • Slayer23: Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    February 21, 2018, 19:03:28
  • hoverfly: cz 250 twin.
    February 21, 2018, 13:09:44
  • Gav: what bike was it
    February 21, 2018, 11:49:36
  • hoverfly: I had similar a few years back , came home from work went int kitchen and made a cuppa  sat on a stool looking out the kitchen window.  There was a large space ,something was wrong, some scumbag a/hole had stolen my motorbike.. :banghead: :banghead: :banghead:
    February 21, 2018, 09:24:58
  • Reman: I just half woke up, opened my eyes to check the time. and while doing this I subconsciously noticed something wrong with the shape of shadows on the other side of the room. That woke me up with a jolt!!!  It seems I've got so used to seeing my camera hex perched up on the set of draws in the corner of my bedroom that the area now looks strangely empty without it (I took it apart on Sunday to begin the rebuild into its new Y6 frame)...... And now I'm wide awake at bloody half one in the morning....... And feeling like a paranoid pillock. :(
    February 21, 2018, 01:27:14
  • atomiclama: Cheers, already have bog standard rucsacs, looking for something with a bit easier access to the internals
    February 15, 2018, 13:12:41

Who's Online

Theme Selection



Forum Default

Permanently

Author Topic: OSD issue  (Read 212 times)

Offline red zeppelin

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
  • Liked: 5
  • Country: us
  • Tricopter, one prop short of a Quadcopter
OSD issue
« on: November 13, 2017, 15:27:00 »
Good morning,
I installed a knock-off 3DR telemetry radio to the pixhawk, and wired it to a MinimOSD with the intention of eventually splicing in the video feed from my camera.  However, in the interim, I can't get the data to come off the minim.  As far as I can tell, the radios are working; after the pixhawk is powered, the green lights on the radio go from blinking to solid, so it seems like they are connecting to each other.  When I view the info in either an app on my phone, or try it directly on the laptop, I can't get any data from it.

I did configure the minim board when I got it, including firmware update, etc.  but I fear I might have hit the reset button on it while plugging it in.  Can that wipe all info from the board, and I would have to reconfigure it?

Any other major items I should look for?

Offline red zeppelin

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
  • Liked: 5
  • Country: us
  • Tricopter, one prop short of a Quadcopter
Re: OSD issue
« Reply #1 on: November 14, 2017, 13:53:02 »
So I ended up soldering the two pads on the board (I thought they were like that when I bought the board) and when I plug the board in and turn the copter on, I can see both red leds turn on now.  No matter what I do though, I can't see anything coming out of it.

I am not sure at this point if its the minimosd or the 3dr radio that is the problem.  I took some pictures and will post what I have set up so far when I get a minute.

Offline red zeppelin

  • Trade Count: (0)
  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
  • Liked: 5
  • Country: us
  • Tricopter, one prop short of a Quadcopter
Re: OSD issue
« Reply #2 on: November 15, 2017, 20:21:48 »
Well, I have decided the board must be fried.  I can see the two red led's indicating that both sides of the board are powered, but the very tiny blue led, that I think indicates data being processed, is never doing anything.  I can't currently test just the 3dr radio by itself, as I altered the connection cables, and can only attach the air radio to the minimosd board.  Thus, if its not functioning, I dont think the air radio will send any data. 

The green lights are on solid for both radios, which I think means they have connected to each other, but I don't think there is anything to send.

I am going to order another minimosd and try from there.